cases

Zo doen we dat in de praktijk

We vertellen je graag meer over onze aanpak en successen bij onze opdrachtgevers. Daarom laten we hen hieronder zelf aan het woord!   

Emeritor

Het resultaat

De samenwerking heeft Emeritor al veel gebracht. “Onze whitepaper is zo vaak gedownload dat we zelfs iemand hebben ingehuurd om het op te volgen. Dat is heel erg concreet en meetbaar.”

Nog afgezien van het binnenhalen van mooie, nieuwe klanten, staat social media binnen het bedrijf nu stevig op de kaart. Dat komt door ‘goede, professionele content die we nu beschikbaar hebben voor iedereen’, maar ook door een strakke planning en een heldere visie.

Smurfit Kappa

Het resultaat

Op basis van deze strategie hebben we voor Smurfit Kappa ongeveer 3000 LinkedIn-uitnodigingen verstuurd, waarvan ongeveer 60% heeft geaccepteerd. Dat leidde tot een-op-een communicatie met 600 professionals en 63 afspraken. Op het moment dat dit gesprek werd opgenomen, waren al 6 à 7 offertes uitgeschreven en was de eerste opdracht in zicht. Iedereen in de markt weet dat dit prachtige getallen zijn. Missie geslaagd!