Marketing as a service (maas)

Vanuit onze commerciële B2B ervaring weten wij hoe lastig het voor kennisintensieve organisaties is om een boodschap goed vertaald te krijgen naar een verkoopbaar verhaal waarmee je impact maakt. Impact naar potentiële klanten én medewerkers.

Met MaaS zorgen wij voor de continuïteit van jullie contentmarketingactiviteiten. Van strategie naar positionering, van contentcreatie naar activatie. Op de radar komen van de doelgroep en je naamsbekendheid vergroten. Dat is wat ons team van content- en marketingspecialisten voor jullie gaat uitvoeren. Marketing as a Service, oftewel MaaS, is een uitstekende oplossing voor het uitbesteden van de contentmarketingactiviteiten van jullie organisatie. Hoe ziet zo’n samenwerking eruit? We volgen het Game Plan!

Voor succesvolle contentmarketing is het belangrijk om alle processtappen te volgen

Wat het doorlopen van alle fases van het Game Plan de organisatie brengt? Meetbaar betere resultaten. Wij helpen bij het op de radar komen van de doelgroep. Met heldere en concrete verhalen zichtbaar zijn en blijven voor potentiële klanten en medewerkers.

Bekijk hieronder alle stappen van het Game Plan.

Set Target

Terug naar de tekentafel

We zorgen voor een heldere positionering, een concrete propositie én een praktische roadmap. Als je een medaille wil winnen op de Olympische Spelen, heb je ook een uitgedokterd plan nodig. Terug naar de tekentafel dus!

Breng de basis op orde

In deze fase brengen we de basis op orde. Wat we gaan doen? Onder andere: een website update, een SEO-check, een data analyse en we implementeren verschillende tools… Om jezelf goed voor te bereiden op de eerste wedstrijd moet jouw basisuitrusting tiptop in orde zijn.

Bereik je doelgroep

Op de radar van je doelgroep komen, je naamsbekendheid vergroten en je merk laden… alle dagelijkse werkzaamheden die dit voor elkaar moeten brengen voeren wij voor jullie uit. Met demand generation als doel.

Bereik je doel

Het klassieke verkoopmodel is uitgewerkt. Marketing is de nieuwe sales en de rol van de verkoper is sterk aan het veranderen. Hiervoor is een cultuurverandering nodig binnen jouw team. Wij coachen jullie tijdens dit proces!