Marketing as a service (maas)

In rap tempo ontwikkelt het marketing- en salesspeelveld zich. Voor het MKB is het best een uitdaging om dit allemaal bij te benen. Er zijn genoeg mogelijkheden om op de radar van verschillende doelgroepen te komen en zo de marketing- en salesactiviteiten naar een next level te tillen… Maar ja, online aanwezigheid door middel van het verspreiden van goede content én een meetbaar commercieel succes creëren, dat is in de praktijk een grote uitdaging. CanvassCompany vult deze marketingrol graag voor je in.

Marketing as a Service, oftewel MaaS, is een uitstekende oplossing voor het uitbesteden van de marketingactiviteiten van de organisatie. Hoe ziet zo’n samenwerking eruit? We volgen het Game Plan!

Wij zien marketing en sales niet als losse onderdelen, maar als één integraal proces.

Wat het doorlopen van alle fases van het Game Plan de organisatie brengt? Meetbaar betere resultaten. Wij helpen bij het realiseren van groeiambities, waardoor de organisatie toekomstbestendig wordt en blijft. Bekijk hieronder alle stappen van het Game Plan.

Set Target

Terug naar de tekentafel

We zorgen voor een heldere positionering, een concrete propositie én een praktische roadmap. Als je een medaille wil winnen op de Olympische Spelen, heb je ook een uitgedokterd plan nodig. Terug naar de tekentafel dus!

Breng de basis op orde

In deze fase brengen we de basis op orde. Wat we gaan doen? Onder andere: een website update, een SEO-check, een data analyse en we implementeren verschillende tools… Om jezelf goed voor te bereiden op de eerste wedstrijd moet jouw basisuitrusting tiptop in orde zijn.

Bereik je doelgroep

Op de radar van je doelgroep komen, je naamsbekendheid vergroten en je merk laden… alle dagelijkse werkzaamheden die dit voor elkaar moeten brengen voeren wij voor jullie uit. Met demand generation als doel.

Bereik je doel

Het klassieke verkoopmodel is uitgewerkt. Marketing is de nieuwe sales en de rol van de verkoper is sterk aan het veranderen. Hiervoor is een cultuurverandering nodig binnen jouw team. Wij coachen jullie tijdens dit proces!