Training consultative selling

De verkoper is dood; lange leve de consultant!

Wat is consultative selling?

Consultative selling betekent dat je geen product verkoopt, maar een oplossing voor een probleem. Deze vorm van sales vereist vaak een andere mindset en nieuwe skills.

Onze trainers stomen je klaar voor deze nieuwe rol. Ze laten je zien hoe jij de pains en gains van je klanten boven tafel krijgt. Je leert om de juiste vragen te stellen, zodat jij weet wat je voor je klant kan betekenen.

Wat leer je tijdens deze training?

Na deze training zal je makkelijker waarde creëren voor jouw klanten. We leren hoe je grip krijgt en houdt op het besluitvormingsproces van een potentiële klant en we leren hoe je commitment krijgt. Neem de pijn van hun problemen weg en biedt ze het plezier van jouw oplossing.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Organisaties die de volgende stap willen zetten in hun sales-succes, halen de meeste waarde uit deze training.

Over onze trainers

De trainers van CanvassCompany zijn gepokt en gemazeld in de BtB-wereld. Het is een bonte verzameling briljante creatievelingen die onder meer ervaring hebben als manager of directeur. Zij worden ondersteund door ons team van business consultants, business developers, CRM-adviseurs, marketeers en allround commerciële professionals.

Praktische informatie

Afhankelijk van het niveau en/of de samenstelling van het team, duurt deze training 2 of 3 dagen. Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen. Afhankelijk van beschikbaarheid zou de training bij ons op kantoor kunnen plaatsvinden.

Edwin de Haas - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Edwin de Haas

Directeur

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!