Salestraining

Jouw salesteam bereiden we voor op het winnen van een marathon!

Hard trainen met de juiste coach is cruciaal.

Dat geldt ook voor succesvol zijn in sales. Leren van specialisten en eindeloos oefenen in de praktijk. Meters maken! Dus organiseren we salestrainingen. We zorgen ervoor dat jouw team klaarstaat om te scoren. Na een training vol rollenspellen en praktijkvoorbeelden is succes geen toeval meer. Persoonlijke begeleiding in de vorm van praktijkcoaching maakt het verschil.

Onze trainers zijn gepokt en gemazeld in de B2B-wereld. Het is een bonte verzameling briljante creatievelingen die uiteraard zelf ook allemaal in de sales-klei hebben gestaan. We stemmen onze trainingen af op jullie eigen niveau en situatie.

digitale verkoopgesprekken

Plan je kennismakingsgesprek digitaal in. Achteraf kan je samen besluiten of het goed is om eens fysiek met elkaar rond de tafel te zitten. Een videocall leert je om nog beter naar elkaar te luisteren en daarnaast is het ook nog een heel effectief!
Video afspelen over Tip 22 | Digitale verkoopgesprekken
Video afspelen over Tip 22 | Digitale verkoopgesprekken

de Vervolgstap? Succesvol zijn in de huidige digitale realiteit

Die verandert namelijk constant, en jij moet meebewegen! Als je de wedstrijd wil winnen, betekent dit automatisch dat er een algehele cultuurverandering in gang wordt gezet.