Marketing as a service (maas)

In rap tempo ontwikkelt het marketing- en salesspeelveld zich. Voor het MKB is het best een uitdaging om dit allemaal bij te benen. Er zijn genoeg mogelijkheden om op de radar van verschillende doelgroepen te komen en zo de marketing- en salesactiviteiten naar een next level te tillen… Maar ja, online aanwezigheid door middel van het verspreiden van goede content én een meetbaar commercieel succes creëren, dat is in de praktijk een grote uitdaging. CanvassCompany vult deze marketingrol graag voor je in.

Marketing as a Service, oftewel MaaS, is een uitstekende oplossing voor het uitbesteden van de marketingactiviteiten van de organisatie. Hoe ziet zo’n samenwerking eruit? We volgen het Game Plan!

Kom en blijf in een vast ritme onder de aandacht van je doelgroep

Om op de radar van de juiste doelgroep te komen (en blijven!) moet je in een vast ritme online aanwezig zijn. Daarnaast zou wat je communiceert ook relevant en aansprekend moeten zijn. Met welke problemen kampt jouw doelgroep?   Wil jouw organisatie in een vast ritme inhoudelijke content creëren voor de juiste doelgroep, ondersteunend aan je eigen marketingteam? Overweeg dan een Content Flex abonnement.