ons gameplan

Set Target

Terug naar de tekentafel

We zorgen voor een heldere positionering, een concrete propositie én een praktische roadmap. Als je een medaille wil winnen op de Olympische Spelen, heb je immers ook een uitgedokterd plan nodig. Terug naar de tekentafel dus!

Get Ready

Breng de basis op orde

In deze fase brengen we de basis op orde. Wat we gaan doen? Onder andere: een website update, een SEO-check, een data analyse en we implementeren verschillende tools… Om jezelf goed voor te bereiden op de eerste wedstrijd moet jouw basisuitrusting tiptop in orde zijn.

Get Ready
Get Ready

Play Game

Bereik je doelgroep

Op de radar van je doelgroep komen, je naamsbekendheid vergroten en je merk laden… alle dagelijkse werkzaamheden die dit voor elkaar moeten brengen voeren wij voor jullie uit. Met demand generation als doel. We gaan aan de slag. Sales en marketing en zijn nu eenmaal doe vakken. De plannen en campagnes die we bedacht hebben gaan we nu in de praktijk brengen Trial and error is hierbij het motto, learning by doing streven we na en A/B-testing is ons credo.
Play Game
Play Game

Win Game

Bereik je doel

Het klassieke verkoopmodel is uitgewerkt. Marketing is de nieuwe sales en de rol van de verkoper is sterk aan het veranderen. De verantwoordelijkheid voor leadgeneratie ligt bij marketing waardoor sales zich kan ontwikkelen tot consultant. Een cultuurverandering is nodig binnen jouw team. En het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en het aanpassen van het commerciële proces is hierbij onvermijdbaar. Wij coachen jullie tijdens dit proces!
Win Game
Win Game