Home 9 Content

Contentmarketing

Een vast onderdeel van iedere succesvolle marketingstrategie is contentmarketing. Contentmarketing richt zich op het delen van informatie. Informatie waar jouw doelgroepen iets aan hebben. Relevant dus. Inhoud die aan het denken zet, inspireert of op welke manier dan ook van waarde is.

Blogposts, whitepapers, podcasts, video’s, webinars, infographics – het aantal vormen van contentmarketing is bijna oneindig. Het doel blijft hetzelfde: je doelgroep voorzien van nuttige informatie en daarmee de nieuwsgierigheid naar jouw bedrijf en de vraag naar jouw diensten of producten vergroten.

Natuurlijk delen wij zelf ook interessante informatie over marketing, sales, trends en andere (digitale) hot topics in de vorm van: blogs, casestudies, whitepapers en podcasts. Overtuig jezelf en klik eens op een van deze onderstaande knoppen.

O ja! Vergeet niet om ook eens onze 50 videotips te bekijken.

Tip 30
Tip 30 onderkant
Knop naar whitepapers
Knop naar blogs
Knop naar podcasts

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!