Video

Video’s, het internet staat er vol mee. Je kunt niet meer om videomarketing heen. Het is niet zozeer de vraag of je video nodig hebt, maar hoe je video effectief kunt toepassen binnen je organisatie. Wil jij je organisatie op een gave manier in beeld brengen? Wij helpen je en nemen het gehele proces voor je uit handen. Van script en camerawerk tot animaties en montage, niets is ons te gek.

Tijdens het maken van een video doorlopen we een proces van verschillende fases. Dat neemt in totaal ongeveer een week in beslag.

Vooraf bespreekt onze video-coördinator de mogelijkheden. Wat heb je ongeveer voor ogen? Wil je video op locatie of liever animatie? Wat is het dat je precies wilt laten zien? Dit zijn vragen waarop we gezamenlijk de antwoorden gaan vinden.

Wanneer het idee duidelijk is, maken we een script. Daarin beschrijven we stap voor stap wat we in beeld willen brengen.

Na review van het script wordt de video opgenomen op de door jou gekozen locatie(s). Als de opnamedag erop zit, is het tijd voor de montage (editing). Na overleg zetten we nog de puntjes op de i en ontvang jij van ons de definitieve video.

Om een beeld te krijgen van wat we voor jou kunnen betekenen, vind je hieronder voorbeelden van verschillende soorten video’s of animaties die we hebben gemaakt.

Martijn Matahelumual - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Martijn Matahelumual

Content Creator

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!