Snapshot

Quick wins

In een oogopslag inzicht in je organisatie met onze snapshot

Wij kennen maar weinig ondernemers en directeuren die zeggen “heel tevreden” te zijn over de commerciele resultaten van de organisatie.
“Er is altijd ruimte voor verbetering”, “het kan altijd beter” en “ik ben nooit helemaal tevreden” zijn veel gehoorde antwoorden op de vraag hoe het gaat.
En het kan natuurlijk ook altijd beter. Het verschil tussen goed en beter zit ‘m vaak in het efficiënter inrichten van processen, ontwikkelen van skills, aanscherpen van focus en/of het professionaliseren van de salesaanpak.

Met de snapshot maken wij een foto van jullie commerciële proces, analyseren wij deze en geven we adviezen waar naast quick wins vooral ook structurele verbeterstappen gemaakt kunnen worden.

Onze aanpak

Wij maken een “foto” van jullie marketing- en salesproces. Aan de hand van 30 concrete vragen die al direct aan het denken zetten en korte interviews met onze consultant vormen wij een compleet beeld van hoe het gaat. Onze analyse gaat een advies opleveren van hoe het kan gaan en wat er nodig is om daar te komen. Snel, simpel en zeer compleet.