Snapshot

In een oogopslag inzicht in je organisatie

Vraag je ondernemers en directeuren naar de commerciële resultaten van hun organisatie? Dan zeggen er maar weinig ‘heel tevreden’ te zijn. Veelgehoorde antwoorden zijn: ‘er is altijd ruimte voor verbetering’ en ‘ik ben nooit helemaal tevreden’. Niet vreemd, want het kan natuurlijk ook altijd beter. Het verschil tussen goed en geweldig zit hem vaak in het efficiënter inrichten van processen, het ontwikkelen van skills, het aanscherpen van de focus en het professionaliseren van de salesaanpak.

Onze aanpak

Wij maken een ‘foto’ van je marketing- en salesproces. Dertig concrete vragen, die je direct aan het denken zetten, en korte interviews met onze consultant leveren een compleet beeld op van hoe het gaat. Het resultaat van onze analyse? Een advies over de quick wins én structurele verbeterstappen. De snapshot maakt duidelijk hoe het (nog) beter kan en wat er nodig is om dat te bereiken. Snel, simpel en zeer compleet.

Edwin de Haas - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Edwin de Haas

Directeur

Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!

Download gratis

 

Je staat op het punt je kennis te verbreden door middel van onze publicatie "Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!