Contentcreatie

Whitepaper

Podcast

Infographic

Blog

Casestudy

Video

Content is king? Context is king!

‘Content is king.’ Dat waren de wijze woorden van Bill Gates in 1996. Hij zag het internet als het multimediale equivalent van een kopieerapparaat. Enkele decennia verder kunnen we stellen dat hij gelijk had. Inmiddels worden we zelfs aan zo veel content blootgesteld dat we door de bomen bijna het bos niet meer zien. In plaats van ‘content is king’ geldt nu dan ook ‘context is king’. Succes bereik je alleen nog met hoogwaardige content die écht relevant is voor de doelgroep.

Contentmarketing is een van de belangrijkste onderdelen van digital marketing. Zet je content slim in, dan word je steeds beter gevonden op de zoekwoorden die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Goede en doordachte content genereert meer bezoekers en natuurlijk nieuwe leads.

Kun je hierbij professionele hulp gebruiken? De contentcreators van CanvassCompany verzorgen alle mogelijke content. Wij denken met je mee, komen met slimme ideeën en voeren deze ook daadwerkelijk uit. Zo zetten wij jouw kennis en visie om in krachtige woorden en beelden.

Heb je nog niet helder wat de mogelijkheden zijn op het gebied van contentcreatie en hoe je die slim inzet? Dan is onze workshop Contentstrategie, speciaal ontwikkeld voor b2b-bedrijven, een aanrader.

Remy Dumortier - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Remy Dumortier

Marketing Manager

Blijf op de hoogte

Bedankt! Je ontvangt elk moment een e-mail van ons!