Over CanvassCompany

Over ons

CanvassCompany is dé sales- en marketingexpert van Nederland. Onze missie: zakelijke dienstverleners succesvoller maken dan ze nu zijn.
Hoe wij dat doen? Door marketing en sales niet te bekijken als losse onderdelen, maar als een integraal proces. En door te beginnen bij jouw eigen expertise; dat is het vliegwiel voor meer succes. Klik hier voor een beschrijving van ons volledige dienstenpakket.

Ons team

Een team van zo’n 25 marketeers, business developers, consultants en andere deskundigen staat voor je klaar. Je kunt ons tegenkomen op ons kantoor in Hilversum, maar ook op locatie bij spelers op het gebied van IT, Software, Finance of Consultancy.

Maak kennis met ons!

Onze bestseller: Sales beter de baas

Onze oprichter Edwin de Haas is de auteur van het succesvolle handboek Sales beter de baas. In deze bestseller deelt Edwin zijn visie op sales en zakelijk succes.

Op een prikkelende manier stelt hij herkenbare problemen aan de orde en geeft hij direct toepasbare adviezen en oplossingen. Doel is dat je vandaag nog besluit: “We gaan het anders doen. We pakken het proactiever aan. We laten succes niet langer aan het toeval over.”

“Sales beter de baas is een doe-boek. Een praktische handleiding, waarin [Edwin de Haas] zonder terughoudendheid de vinger op de zere plek durft te leggen.” (Managementblog)

Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!

Download gratis

 

Je staat op het punt je kennis te verbreden door middel van onze publicatie "Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!