Over CanvassCompany

Marketing en sales specialisten

Een team bevlogen mensen

Een unieke combinatie van marketing, sales en technologie. Dat kenmerkt de aanpak van CanvassCompany. Het draait om kwalitatieve leads en maximale conversie. In stappen helpen wij onze klanten meer grip te krijgen op hun commerciële strategie. Zodat deze meetbaar leidt tot betere resultaten en het realiseren van groeiambities. Met als belangrijke winst: meer invloed op de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Onze mensen

Onze visie brengen wij in de praktijk met ruim veertig bevlogen collega’s. Een mix van businessconsultants, trainers, businessdevelopers, CRM-adviseurs, marketeers en allround commerciële professionals.

Onze bestseller:
Sales beter de baas

Dit boek, geschreven door Edwin de Haas, stond bijna een maand op nummer 1 in de bestsellerlijst van Managementboek.nl en inmiddels een kleine 600 dagen in de top 100.
Nagenoeg elke directeur, ondernemer en verkoper heeft te maken met groeidoelstellingen en hoge ambities. Het waarmaken ervan is vaak een grote uitdaging. In dit boek deelt Edwin zijn visie op sales en geeft hij zijn ongezouten mening over waar het vaak fout gaat, hoe het beter kan en waar je de oplossingen vindt. Hij laat zien hoe je succes uit de toevalssfeer haalt en spoort je aan om vandaag nog actie te ondernemen.

Soms zeggen beelden meer dan woorden