Over CanvassCompany

Marketing en sales specialisten

Een team bevlogen mensen

Een unieke combinatie van marketing, sales en technologie. Dat kenmerkt de aanpak van CanvassCompany. Het draait om kwalitatieve leads en maximale conversie. In stappen helpen wij onze klanten meer grip te krijgen op hun commerciële strategie. Zodat deze meetbaar leidt tot betere resultaten en het realiseren van groeiambities. Met als belangrijke winst: meer invloed op de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Onze mensen

Onze visie brengen wij in de praktijk met ruim veertig bevlogen collega’s. Een mix van businessconsultants, trainers, businessdevelopers, CRM-adviseurs, marketeers en allround commerciële professionals.

AFM Vergunning

CanvassCompany is in het bezit van een AFM-vergunning, verleend door de Autoriteit Financiële Markten. Onze medewerkers zijn Wft-gediplomeerd en beschikken over de kennis en ervaring om klantcontact en acquisitie naar een hoger niveau te tillen.
Door de implementatie van Wft-procedures op het gebied van betrouwbaarheid, financiële zekerheid, transparantie en bedrijfsvoering zijn financiële dienstverleners die met ons samenwerken volledig compliant bij het verbeteren van hun salesperformance en het ontwikkelen van new business.
AFM-vergunningsnummer: 12042896

Onze bestseller:
Sales beter de baas

Dit boek, geschreven door Edwin de Haas, stond bijna een maand op nummer 1 in de bestsellerlijst van Managementboek.nl en inmiddels een kleine 600 dagen in de top 100.
Nagenoeg elke directeur, ondernemer en verkoper heeft te maken met groeidoelstellingen en hoge ambities. Het waarmaken ervan is vaak een grote uitdaging. In dit boek deelt Edwin zijn visie op sales en geeft hij zijn ongezouten mening over waar het vaak fout gaat, hoe het beter kan en waar je de oplossingen vindt. Hij laat zien hoe je succes uit de toevalssfeer haalt en spoort je aan om vandaag nog actie te ondernemen.

Soms zeggen beelden meer dan woorden