brandstory

Als je commercieel wil winnen in een sterk digitaliserende wereld, is het fijn te weten dat een professioneel team klaarstaat om dat samen met jou te realiseren. Namelijk CanvassCompany!

WIJ TILLEN JOUW ORGANISATIE NAAR THE NEXT LEVEL EN HELPEN BIJ DE DIGITALISERING VAN JOUW COMMERCIËLE PROCES.

Ons Game Plan is gebaseerd op jarenlange ervaring. En wij zien marketing en sales niet als losse onderdelen, maar als één integraal proces. In 4 stappen helpen wij jou meer grip te krijgen op je commerciële strategie. Zodat deze meetbaar leidt tot betere resultaten én het realiseren van groeiambities.Met als belangrijke winst: meer invloed op de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf.

Ontmoet het team!

Het doel blijft hetzelfde: je doelgroep voorzien van nuttige informatie en daarmee de nieuwsgierigheid naar jouw bedrijf en de vraag naar jouw diensten of producten vergroten.

Esther CanvassCompany

Esther Derks
Bedrijfsjournalist

Stelt de juiste vragen dankzij haar journalistieke achtergrond en kan pas stilzitten als het hele huis is gepoetst.
Johan

Johan Wiericx
Designer/Art director

Een typografie- en beeld liefhebber. Gelooft dat door het zorgvuldig inzetten van passende visuele communicatie elk proces sneller, helderder en effectiever kan worden.
Marjon

Marjon van Dijen
Marketing Accountmanager

Doet alles voor blije klanten, houdt van gezelligheid en flauwe woordgrappen. Altijd in voor een spelletje, maar wil wel graag winnen.

Nick van der Lit CanvassCompany

Nick van der Lit
Online Marketeer

Helpt bij het oplossen van marketingvraagstukken als data-gedreven online marketeer. En is een muziekfanaat.

Floor

Floor van Dammen
Bedrijfsjournalist

Nieuwsgierig van beroep. Heeft in online meetings de uitgebreide boekencollectie van haar man als achtergrond.

Jaap CanvassCompany

Jaap de Wreede
Senior Bedrijfsjournalist

Ervaren journalist die zijn skills nu inzet voor kennisintensieve bedrijven. Ook te zien als figurant in series als ‘Nieuwe Buren’.
Gina

Gina Bijlard
Designer/Art director

Vindt dat de boodschap versterkt wordt door design toe te passen. Denkt altijd in beeld, waardoor dingen soms een eigen leven gaan leiden.

Emiel CanvassCompany

Emiel Binnekamp
LinkedIn Marketeer

Helpt bedrijven met een succesvolle B2B leadgeneratie. Daarnaast excellente amateur-kok en professioneel levensgenieter!