Klantcase: Emeritor

emeritor

“Zij hebben specialisten in dienst die wij gewoon niet hebben: schrijvers, websiteontwerpers, designers, noem het maar op.”

Karin Brommer - Algemeen directeur

"CanvassCompany is onze stok achter de deur"

Al sinds 1998 is Emeritor dé onafhankelijke inkoopdienstverlener. De consultants helpen organisaties sneller en efficiënter doelstellingen te behalen door ze te inspireren meer uit hun inkoopprocessen te halen. CanvassCompany ondersteunt Emeritor op marketinggebied. Als inkoopspecialisten merken we dat we erg goed zijn in ons eigen vak, maar heel weinig weten over social media en marketing.” Aan het woord is Karin Brommer, algemeen directeur van Emeritor. “Je merkt dat we dagdagelijks bezig zijn met consultancywerkzaamheden. Marketing of social media kwam altijd onderaan te staan.”


Daarom ging Emeritor op zoek naar een partij die ondersteuning kon bieden op marketinggebied. “Wij kwamen CanvassCompany tegen en hebben ze uitgenodigd voor een gesprek bij ons op kantoor,” vertelt Brommer, “en ze konden ons heel goed uitleggen hoe ze ons konden helpen bij het creëren van professionele content.”

Het proces

Sinds 2019 coacht CanvassCompany Emeritor met marketing. Aan de ene kant betekent dat: strategische adviezen geven over het effectiever inzetten van kanalen zoals LinkedIn. Aan de andere kant betekent dat: content maken, zoals whitepapers en video’s. Brommer: “Zij hebben specialisten in dienst die wij gewoon niet hebben: schrijvers, websiteontwerpers, designers, noem het maar op.”

CanvassCompany zorgt ook voor meer structuur in de marketingwerkzaamheden. “Zij zijn echt de stok achter de deur,” zegt Brommer. “We hebben een planning en een agenda en daar helpen ze ons aan herinneren.”

Het resultaat

De samenwerking heeft Emeritor al veel gebracht. “Onze whitepaper is zo vaak gedownload dat we zelfs iemand hebben ingehuurd om het op te volgen. Dat is heel erg concreet en meetbaar.”

Nog afgezien van het binnenhalen van mooie, nieuwe klanten, staat social media binnen het bedrijf nu stevig op de kaart. Dat komt door ‘goede, professionele content die we nu beschikbaar hebben voor iedereen’, maar ook door een strakke planning en een heldere visie. Daarnaast helpt het inzetten van videomarketing bij hun positionering als aantrekkelijke werkgever.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Laten we kennismaken!

Diensten

Continu zichtbaar zijn met professionele en duidelijke verhalen, daar gaat het om. Waar kunnen we jouw organisatie mee helpen? 

Je wil duidelijker verwoorden wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en voor wie je dat doet.  

Je wil op regelmatige basis lastige inhoud vertalen naar een boodschap die duidelijk is én aanspreekt.  

Je wil op regelmatige basis content ontwikkelen én deze activeren bij de gewenste doelgroep.  

Inspiratie

Als contentmarketing-specialist moeten we natuurlijk het goede voorbeeld geven. Laat je inspireren door onze eigen content!

Hoe doen we het in de praktijk? En wat vinden onze klanten? Bekijk onze casestudy’s en ontdek de vele mogelijkheden.

We houden de ontwikkelingen binnen het vakgebied voor jou in de gaten. Ook onze eigen contentmarketeers komen aan het woord.

Wil je echt de diepte in? Update je inhoudelijke kennis over contentmarketing door het lezen van onze whitepapers.

In 50 korte video’s deelt onze directeur Edwin de Haas zijn kennis over contentmarketing en andere commerciële thema’s.

Over ons

CanvassCompany brengt jouw kennisintensieve organisatie blijvend onder de aandacht van je doelgroep door het creëren en activeren van zichtbare commerciële content. Een uitgekiende contentmarketing-aanpak is altijd het startpunt. 

Onze why, how en what.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk welke vacatures er op dit moment open staan! 

Bekijk onze knappe koppen.

Doe de marketingcheck!

Je zakelijke uitingen naar een hoger niveau tillen, dat is wat je wil.
Tegen welke zakelijke uitdagingen loop jij aan?

Image description