Whitepaper

Thought leader worden in je branche en tegelijk leads genereren? Een whitepaper maakt dit mogelijk!

Wat is een whitepaper?

Een whitepaper is een document waarin een probleem wordt beschreven, tezamen met een mogelijke oplossing. Het doel is potentiële klanten te helpen om een beslissing te nemen.

Wij ontwikkelen whitepapers voor onze klanten. Allereerst bepalen we in overleg een onderwerp voor de whitepaper. Dit kan bijvoorbeeld een probleem zijn dat speelt in de branche.

Hoe gaan we te werk?

Vervolgens gaan we samen om tafel over dit onderwerp. In dit diepte-interview gaan we op zoek naar oplossingen voor de probleemstelling. Onze ervaren copywriter werkt dit interview uit tot een waardevol document. Het definitieve document wordt na review doorgezet naar een van onze designers. Vervolgens maakt hij of zij er een visueel aantrekkelijk geheel van.

Door onze inspanningen bevat de whitepaper niet alleen veel nuttige informatie, maar is het document ook prettig om te lezen. Dat draagt bij aan een goede user experience.

Whitepapers zijn een krachtige tool voor je marketing en sales. Je laat ermee zien dat je expert bent, bouwt een relatie op met de klant en kunt met een slimme call-to-action een link leggen naar een product of dienst. Whitepapers werken bijzonder goed voor leadgeneratie.

Martijn Matahelumual - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Martijn Matahelumual

Content Creator