Online marketing optimalisatie

Wij zetten de puntjes op de i door middel van 3 stappen…

De laatste stappen die nodig zijn om een optimale basisuitrusting te creëren zijn:

En is jouw doelgroep voor het bepaald type content ook gevoelig op het betreffende kanaal? Allemaal vragen die we beantwoorden. En thema’s die we gaan bespreken met het publiek… We blijven continu uitzoeken en bedenken wat er bij jouw doelgroep(en) past. Hoe wordt er gereageerd en wat gebeurt er in de maatschappij? We houden het nauwlettend in de gaten.

Een concrete en heldere website

Op websites is het vaak onduidelijk wat het bedrijf in kwestie nou eigenlijk doet. Dat is onhandig en dat vindt jouw prospect ook. Zorg er daarom voor dat jouw website concreet aangeeft wie je bent, wat je doet voor wie je dat doet en wat zij eraan hebben.
Video afspelen over Tip 30 | Content moet inspireren en overtuigen
Video afspelen over Tip 24 | Een concrete en heldere website

Vervolgstap? Op de radar komen van jouw doelgroep

Op de radar van je doelgroep komen, je naamsbekendheid vergroten en je merk laden… alle dagelijkse werkzaamheden die dit voor elkaar moeten brengen voeren wij voor jullie uit. Met demand generation als doel. We gaan aan de slag. Sales en marketing en zijn nu eenmaal doe vakken. De plannen en campagnes die we bedacht hebben gaan we nu in de praktijk brengen. Trial and error is hierbij het motto, learning by doing streven we na en A/B-testing is ons credo.