Vacature New Business Developer

DOOR HEEL NEDERLAND

Je realiseert kwalitatief hoogwaardige afspraken voor onze klanten. Je vergaart marktinformatie en legt die vast.

CanvassCompany is een marketing- en salesorganisatie. Wij combineren strategie, creativiteit, discipline en technologie om onze klanten te helpen bij het realiseren van ambitieuze commerciële doelstellingen. Door marketing en sales niet te bekijken als losse onderdelen, maar als een integraal proces. Door het bedenken van een heldere en concrete commerciële strategie (denken). Door de inzet van slimme technologie voor een effectief marketing- en salesproces (optimaliseren). En door een gedisciplineerde ondersteuning van het marketing- en salesteam (doen).

Wij zoeken….

een enthousiaste new business developer met een enorme commerciële drive.

Je realiseert kwalitatief hoogwaardige afspraken voor onze klanten. Je vergaart marktinformatie en legt die vast. Je vult de database van opdrachtgevers en helpt ze zo hun omzet te verhogen. Je beschikt over een natuurlijk enthousiasme en een enorme drive. Je ziet iedere dag als een unieke, nieuwe kans.

Jouw functie…

Bij het realiseren van hun commerciële doelen ondersteun je onze klanten. Dat zijn zakelijke dienstverleners die geen producten verkopen, maar oplossingen. Hoewel je af en toe een dag op ons moderne kantoor in Hilversum zult werken, ben je vooral te vinden bij onze klanten op locatie. Die zitten door het hele land, dus je krijgt veel van Nederland te zien in deze functie.

Jouw taak is om telefonisch afspraken te maken op management- en directieniveau. Dit lukt je door in een open gesprek te zoeken naar inhoudelijke argumenten die een afspraak voor beide partijen interessant maken. Je bent geen ‘harde verkoper’, maar je luistert, leeft je in en stelt de juiste vragen. Je verdiept je in vakliteratuur, volgt trainingen en kent de ontwikkelingen in de markt. Dit maakt je tot een volwaardige, adviserende gesprekspartner. Uiteraard maken het verzamelen van kostbare marktinformatie, het verrijken van de CRM-database en het ondersteunen van marketingactiviteiten ook een belangrijk onderdeel uit van de functie.

Waarom jij?

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring op het gebied van B2B acquisitie.
 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Je bent communicatief een kanjer. Voor een boeiende presentatie draai jij je hand niet om.
 • Je hebt uitstekende telefonische acquisitievaardigheden en aantoonbare IT-kennis.
 • Ervaring met CRM-systemen en Marketing Automation is een pre.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
 • Je bent flexibel, analytisch en hebt een enorme commerciële drive. Je gaat voor resultaat.
 • Je bent bereid om te reizen, want onze klanten zitten door heel Nederland. Een rijbewijs en eigen vervoer verdienen daarom de voorkeur.
 • Het zou geweldig zijn als je ervaring hebt met Salesforce.

What’s in it for me?

 • Een uitdagende functie (vanaf 24 uur per week) in een dynamische en snelgroeiende organisatie. In een branche waarin veel verandert en waar veel mogelijk is.
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld tijdens interne trainingen.
 • Ontzettend leuke collega’s.
 • Een goed basissalaris, een onderscheidend bonussysteem en een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een parttime dienstverband is bespreekbaar

Ja, ik wil!


Ben jij wie wij zoeken? En nog belangrijker: denk jij blij te worden van werken bij ons? Laat het ons dan weten! En stuur ook wat voorbeelden van je werk mee.
Je kunt bellen en mailen. Bel naar 035 7999 010 en vraag naar Remy Dumortier. Mailen kan naar sollicitatie@canvasscompany.nl.

Tot snel!

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!