Digital Designer

Hilversum

Heb jij oog voor detail en kan jij strategische doelstellingen omzetten naar een interactief ontwerp? Dan ben jij degene die wij zoeken!

CanvassCompany is een marketing- en salesorganisatie. Wij combineren strategie, creativiteit, discipline en technologie om onze klanten te helpen bij het realiseren van ambitieuze commerciële doelstellingen. Door marketing en sales niet te bekijken als losse onderdelen, maar als een integraal proces. Door het bedenken van een heldere en concrete commerciële strategie (denken). Door de inzet van slimme technologie voor een effectief marketing- en salesproces (optimaliseren). En door een gedisciplineerde ondersteuning van het marketing- en salesteam (doen).

Wat betekent dat voor jou als Digital Designer?

Een designer bij CanvassCompany bedenkt oplossingen, samen met een multidisciplinair team van slimmeriken en creatievelingen. Mensen die zich niet afvragen hoe ze de mooiste website of de gaafste applicaties kunnen ontwikkelen, maar die bedenken hoe ze de meeste impact kunnen hebben op de gebruiker. Dit doen we voor onszelf en voor onze klanten.

Waarom jij?

Omdat jij strategische doelstellingen kunt omzetten naar een interactief ontwerp. Met jouw digital design achtergrond – minimaal 1 jaar ervaring – begrijp je goed wat de rol van interactie is. Je blijft ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Daarbij kijk je verder dan naar wat ‘mooi’ is. Je wilt het hoe en waarom weten en welk doel het dient.

Uit je portfolio blijkt dat je kijkt naar het grotere geheel maar ook oog voor detail hebt. Je denkt niet in webpagina’s, maar in ervaringen. Je bent pas tevreden als de hele ervaring klopt; van complete flow tot micro-animatie. De liefde voor je vak deel je graag met het team en onze klanten. Je levert niet zo maar een voorstel op, je presenteert het met aanstekelijk enthousiasme en kunt anderen overtuigen van jouw gedachtegoed.

Wanneer moet je reageren?

Als…

  • je bij ieder ontwerp goed nadenkt over de vraag en de visuele oplossing
  • je ontwerpt met de gebruiker in je achterhoofd
  • je ervaring hebt met online marketing en marketing automation
  • je beter wilt worden én anderen wilt helpen groeien

Ja, ik wil!

 

 

Ben jij wie wij zoeken? En nog belangrijker: denk jij blij te worden van werken bij ons? Laat het ons dan weten! En stuur ook wat voorbeelden van je werk mee.
Je kunt bellen en mailen. Bel naar 035 7999 010 en vraag naar Remy Dumortier. Mailen kan naar sollicitatie@canvasscompany.nl.

Tot snel!

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!