Content Creator

Hilversum

Ben jij goed in schrijven en geïnteresseerd in online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij CanvassCompany brengen we het verhaal van onze klanten maar ook onszelf naar buiten. We zoeken een veelzijdige creatieveling die zijn of haar hand niet omdraait voor de nodige content-creatie, maar ook in staat is om de verhalen boven water te krijgen.

Why you?

Jij weet als geen ander te vertellen over hoe er voor problemen oplossingen zijn gekomen. Je gaat samen met ons op zoek naar de beste verhalen voor ons en onze klanten. Als onderdeel van ons marketing team ben jij verantwoordelijk voor het in beeld brengen van deze verhalen.
De verhalen die we tegenkomen verwerk jij in content die je zelf produceert. Denk hierbij aan foto’s, video’s en verhalen. Je zorgt ervoor dat ons dagelijks werk wordt gedocumenteerd en verspreid wordt over kanalen als Instagram, LinkedIn, Facebook, YouTube en onze website. Kennis van online marketing is een pré! Goed kunnen schrijven is ook erg belangrijk!
We gaan er vanuit dat je een gezonde interesse hebt in nieuwe tools, nieuwe kanalen en technieken en hierover meedenkt en adviseert, zodat we voorop kunnen lopen ten opzichte van onze concurrenten en onze klanten optimaal kunnen bedienen en adviseren.

What’s in it for me?

Wij vragen elke dag een topprestatie. Maar daar krijg je minstens zoveel voor terug!
Werken bij ons betekent: veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, ruimte om te werken met nieuwe tools en technieken. Uiteraard allemaal in een vrije en ontspannen werksfeer. Daarbij vinden wij commitment, plezier én trots erg belangrijk. We bieden je niet alleen goede primaire en secundaire voorwaarden, maar ook flexibele werktijden en last but not least lekkere thee, koffie en een gezonde lunch.

Who are you?

CanvassCompany helpt zakelijke dienstverleners bij het realiseren van commerciële doelen. Door marketing en sales niet te bekijken als losse onderdelen, maar als een integraal proces. Door het bedenken van een heldere en concrete commerciële strategie (denken). Door de inzet van slimme technologie voor een effectief marketing- en salesproces (optimaliseren). En door een gedisciplineerde ondersteuning van het marketing- en salesteam (doen).

Yes, I do!

 

Ben jij wie wij zoeken? En nog belangrijker: denk jij blij te worden van werken bij ons? Laat het ons dan weten! En stuur ook wat voorbeelden van je werk mee.
Je kunt bellen en mailen. Bel naar 035 7999 010 en vraag naar Remy Dumortier. Mailen kan naar sollicitatie@canvasscompany.nl.

Tot snel!

 

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!