Salesforce

Geïntegreerd platform

CanvassCompany is dé Salesforce-partner voor zakelijke dienstverleners

Salesforce was het eerste CRM-systeem dat in de cloud beschikbaar kwam. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volledig platform met talloze apps en toepassingen. Salesforce brengt al je bedrijfsmatige processen samen in één overzichtelijk systeem. Van planning en financiën tot inkoop en offertes. Daarmee is het ideaal voor zakelijke dienstverleners met groeiambities. Denk aan ICT, software- en consultancybedrijven, financieel adviseurs, verzekeraars, facilitaire dienstverleners, uitzenders, recruiters en headhunters.
Salesforce biedt alles wat je nodig hebt om de best mogelijke relatie met je doelgroep te starten, te onderhouden en te versterken.

Business first

Salesforce succesvol implementeren begint met de vraag: wat wil ik bereiken? Welk toekomstbeeld heb je voor ogen? Welke commerciële ambitie komt daaruit voort? Dit laatste is voor ons het uitgangspunt bij de implementatie van Salesforce. Business first, noemen we dat! Wij laten dus niet de techniek leidend zijn, maar jouw marketing- en salesdoelen. Samen analyseren we je bedrijfsprocessen, passen ze aan en richten ze (opnieuw) in. Daarbij laten we niets aan het toeval over: vanuit de benoemde commerciële doelen en KPI’s creëren we draagvlak bij alle betrokkenen. Met CanvassCompany als partner zit er visie achter de techniek. Een goed ingericht proces levert de beste resultaten!

Wat wil jij bereiken?

Drie business first-doelstellingen waar wij, als dé Salesforce-partner voor zakelijke dienstverleners, je graag bij ondersteunen:
Meer omzet – Salesforce helpt je aan een structureel hogere omzet. Van een betere kwalificatie en validatie van leads tot meer inzicht in het salesproces. En van een hogere leadconversie tot een kortere leadtime.
Minder kosten – Salesforce vergemakkelijkt de integratie tussen processen en systeem. Het resultaat? Een goede onderlinge gegevensuitwisseling en minder handmatig werk. En dus minder kosten.
Gestructureerd salesproces – Salesforce dwingt alle betrokkenen op dezelfde manier te werken. Het is daarmee een uitgelezen kans om de effectiviteit van je salesorganisatie te vergroten. Prestaties worden meetbaar en voorspelbaar.

Salesforce succesvol implementeren

Het vinden, binden en boeien van klanten is een commercieel proces met diverse stadia en beïnvloeders. Salesforce – maar vooral onze visie daarachter op basis van jouw commerciële doelen – is ideaal om je marketing en sales te verbeteren. Dit heeft niet alleen een positief effect op de winst, maar op de hele bedrijfsvoering. Zelfs strategisch kan het van significante betekenis zijn.
Drie voorwaarden voor een succesvolle implementatie:
1) De directie heeft een goed inzicht in de mogelijkheden die Salesforce biedt.
2) Er is betrokkenheid van het senior management.
3) De relevante mogelijkheden worden optimaal benut.
Wij zijn graag jouw professionele partner. Salesforce is een prachtige kans om je processen te verbeteren. Laat die niet aan je voorbijgaan.

Aanpak op maat

Salesforce is aan te passen aan de werkwijze en methoden van jouw organisatie. De implementatie is relatief eenvoudig. Drie opties om je commerciële ambities waar te maken:
1) Onze consultants stellen een uitgebreid plan van aanpak op, gebaseerd op interviews en een gedegen analyse. Het levert een doordachte basis op voor een succesvolle uitvoering.
2) Een Salesforce-consultant gaat direct voor je aan de slag. Wat loopt er niet lekker? Welke verbeteringen zijn mogelijk? Met quick wins als resultaat.

En de middenweg:
3) Samen kijken we: waar wil je naartoe? Dit levert een eenvoudig stappenplan op, waarmee je op korte termijn kunt starten. Een mooie combinatie van denken en doen, voor snel resultaat.

De kracht van de combinatie

Salesforce is geweldig qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Geen wonder dus dat steeds meer organisaties voor deze software kiezen. Koppel je Salesforce aan het marketing automation-systeem Act-On, dan heb je een nog sterker marketingmiddel in handen. Dit biedt je bovendien overzicht over de hele marketing-ROI: van het eerste websitebezoek tot de opbrengst van de deals die worden gesloten en in Salesforce zijn geregistreerd.