Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met een van onze medewerkers!

Door een unieke combinatie van marketing, sales én technologie helpen wij jouw onderneming – in stappen – bij het digitaliseren en optimaliseren van het digitale proces. 

 

In het kort: we bepalen jouw hogere doel, brengen de basis op orde en starten daarna met trainen, samen gaan we voor de winst! Hoe dat er precies aan toe gaat, lees je hier!

CanvassCompany wil bijdragen aan een happy life van ondernemers door te helpen bij het waarmaken van hun commerciële ambities.

Op basis van een aantal goede gesprekken zetten wij onze dienstverlening voor onze klanten in. Van kort en snel tot lange termijn en strategisch. Wat de kosten bedragen is volledig afhankelijk van jouw situatie, doelstelling en budget. In ieder geval leveren we altijd maatwerk.

Wij kunnen onze diensten zowel in onze eigen omgeving uitvoeren als vanuit de marketing automation tools en CRM van jouw onderneming. Het gaat om het meest efficiënte proces. Wij kunnen, indien je hier nog niet over beschikt, een intelligente digitale omgeving aanleveren. 

Afnemen kan ook in delen! We leveren een complete dienstverlening, maar je kunt dit ook in delen afnemen. Bijvoorbeeld alleen content via een contentabonnement.

Yes! Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke dienstverleners (B2B), met de nadruk op bedrijven in de IT, software, finance en consultancy.

Ons adres is Marathon 11D, 1213 PG in Hilversum.

Verder zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte praktisch voor de deur en station Hilversum Sportpark op loopafstand.

We zijn bereikbaar via de mail op coach@canvasscompany.nl of telefonisch via 035-799 90 10.

Liever met een van onze medewerkers chatten? Dat kan via onze social kanalen!

  CC_social_LI