Home 9 Over ons 9 Veelgestelde vragen
Wat doen jullie eigenlijk als bedrijf?

Door een unieke combinatie van marketing, sales én technologie helpen wij jouw onderneming – in stappen – bij het digitaliseren en optimaliseren van het digitale proces. 

Hoe doen jullie dat dan?

In het kort: we bepalen jouw hogere doel, brengen de basis op orde en starten daarna met trainen, samen gaan we voor de winst! Hoe dat er precies aan toe gaat, lees je hier!

Waarom doen jullie dat?

CanvassCompany wil bijdragen aan een happy life van ondernemers door te helpen bij het waarmaken van hun commerciële ambities.

Wat kost zoiets?

Op basis van een aantal goede gesprekken zetten wij onze dienstverlening voor onze klanten in. Van kort en snel tot lange termijn en strategisch. Wat de kosten bedragen is volledig afhankelijk van jouw situatie, doelstelling en budget. In ieder geval leveren we altijd maatwerk.

Werken jullie in de eigen omgeving of in de digitale omgeving van de klant?

Wij kunnen onze diensten zowel in onze eigen omgeving uitvoeren als vanuit de marketing automation tools en CRM van jouw onderneming. Het gaat om het meest efficiënte proces. Wij kunnen, indien je hier nog niet over beschikt, een intelligente digitale omgeving aanleveren. 

Moet ik alle stappen van het game plan afnemen of kan ik ook een deel afnemen?

Afnemen kan ook in delen! We leveren een complete dienstverlening, maar je kunt dit ook in delen afnemen. Bijvoorbeeld alleen content via een contentabonnement.

Richten jullie je op specifieke doelgroepen?

Yes! Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke dienstverleners (B2B), met de nadruk op bedrijven in de IT, software, finance en consultancy.

Hoe kan ik jullie kantoor bereiken?

Ons adres is Marathon 11D, 1213 PG in Hilversum.

Verder zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte praktisch voor de deur en station Hilversum Sportpark op loopafstand.

Hoe kom ik met jullie in contact?

We zijn bereikbaar via de mail op coach@canvasscompany.nl of telefonisch via 035-799 90 10.

Liever met een van onze medewerkers chatten? Dat kan via onze social kanalen!

CC_social_LI

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
NEEM CONTACT OP MET EEN VAN ONZE MEDEWERKERS!

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!