Inzet van slimme technologie

Optimaliseren

Laat de software voor je werken!

In deze tijd van digitalisering zijn er heel veel mogelijkheden om techniek voor je te laten werken. Slimme tools helpen je om de marketing te automatiseren en de sales van a tot z te ondersteunen. Wij zetten niet de techniek, maar het marketing- en salesproces centraal bij de implementatie. Dat maakt ons bijzonder. Techniek werkt alleen voor je als het proces goed is ingericht. Dankzij onze kennis en visie behalen jullie de beste resultaten.

Marketing automation

Afhankelijk van hoe volwassen je marketingorganisatie is, ondersteunen wij de uitvoering of helpen wij bij de hele opzet ervan. Samen denken we na over de juiste strategie, aanpak en tools. Over hoe we interessante partijen en personen naar de website krijgen en deze fan maken van jullie relevante content. We zorgen dat jullie on top of mind blijven, een opening vinden om een relatie te bouwen en uiteindelijk met de ander in gesprek komen. Laten we bespreken wat voor jouw organisatie de beste aanpak is.

CRM

Als enthousiast en succesvol Salesforce-gebruiker kozen wij, als CRM-implementatiepartij, ook strategisch voor Salesforce. We practise what we preach. Het meest innovatieve bedrijf ter wereld levert een omgeving die fantastische kansen biedt. Maar deze werkt alleen optimaal als ze met een duidelijke visie is ingericht. Technische kennis is niet nodig bij het inrichten van Salesforce. Marketing- en saleskennis wel. Wij overtuigen je van onze blueprint. Van onze visie op sales. Die implementeerden onze Salesforce-consultants ook binnen CanvassCompany. Een groot deel van het denkwerk is dus al gedaan. De laatste 20 tot 30% is maatwerk.

Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!

Download gratis

 

Je staat op het punt je kennis te verbreden door middel van onze publicatie "Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!