Optimalisatie commercieel proces

Wat zijn de pijnpunten waarmee klanten worstelen? En welke voordelen bieden jouw oplossingen aan hen? De antwoorden op die vragen vormen de sleutel tot betere commerciële prestaties van de onderneming.

Onze doorgewinterde consultants helpen deze informatie boven water te halen. Ze lichten jouw commerciële proces door en krijgen de pains en gains van klanten boven tafel. Wat je van ons meekrijgt? Geen pakken papier die je toch niet leest, maar inzichten en concrete voorstellen tot verbetering.

Over onze consultants

De trainers en consultants van CanvassCompany zijn gepokt en gemazeld in de BtB-wereld. Het is een bonte verzameling briljante creatievelingen die onder meer ervaring hebben als manager of directeur. Zij worden ondersteund door ons team van business consultants, business developers, CRM-adviseurs, marketeers en allround commerciële professionals.

Praktische informatie

Op basis van een aantal goede gesprekken zetten wij onze dienstverlening in. Van kort en snel tot lange termijn en strategisch. Wat de kosten bedragen, is volledig afhankelijk van situatie, doelstelling en budget. In ieder geval leveren we altijd maatwerk.

Edwin de Haas - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Edwin de Haas

Directeur

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!