Marketing Strategie Werksessie

Voor ons is inbound marketing dé manier om marketing te bedrijven. Hierbij staat het luisteren naar de klantwens centraal. Het gaat er niet meer om dat je hem aanbiedt wat jij wilt verkopen. In plaats daarvan vraag je de klant waar hij behoefte aan heeft.

Maar voor het zover is, moet je weten wat je de wereld te bieden hebt en hoe je dit communiceert. Met het uitstippelen van die strategie helpen wij je. Onder begeleiding van onze consultants maken we inzichtelijk welke expertise je allemaal in huis hebt en wat potentiële klanten daaraan hebben.

Voor wie is deze werksessie bedoeld?

Als organisatie haal je de meeste waarde uit deze werksessie wanneer je:
• je afvraagt of inbound marketing iets voor jou kan betekenen
• je eerste stappen wilt zetten op inbound marketing-gebied
Deze workshop biedt een goede basis om je inbound marketing-strategie verder uit te rollen.

Over onze trainers

De trainers van CanvassCompany zijn gepokt en gemazeld in de BtB-wereld. Het is een bonte verzameling briljante creatievelingen die onder meer ervaring hebben als manager of directeur. Zij worden ondersteund door ons team van online marketeers, designers, copywriters, business consultants en business developers.

Praktische informatie

Deze workshop duurt één dagdeel. De sessie vindt plaats op ons kantoor in Hilversum, zodat jouw collega’s zich helemaal op het gebodene kunnen richten. Het maximaal aantal deelnemers is 5 personen.

Remy Dumortier - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Remy Dumortier

Marketing Manager

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!