Groei ambitie? Marketing as a Service!

Het is voor MKB bedrijven best een uitdaging om de snelle veranderingen in de marketingwereld bij te houden. We staan aan de vooravond van de vierde industriële revolutie. Van digitalisering bewegen we richting kunstmatige intelligentie. Nieuwe apps bieden geweldige mogelijkheden om jouw klanten en prospects nog beter te leren kennen. Digitaal te nurturen en nieuwe diensten te ontwikkelen waar echt behoefte aan is. Graag helpt CanvassCompany jou de eerste stappen te zetten met Marketing as a Service, ook wel liefkozend MaaS genoemd.

MaaS is een dienst die door CanvassCompany wordt geleverd waarbij MKB bedrijven worden geholpen met marketing; content marketing, inbound marketing, social media. Hiervoor heeft de klant voor zowel technologie, als marketing, geen experts in huis nodig. Met Marketing as a Service combineren we de twee en verzorgen we al jouw online marketing activiteiten.

Jij selecteert de oplossingen die passen bij jouw bedrijf en wij zullen ervoor zorgen dat de marketing soepel verloopt en dat het volledig aansluit bij jouw ambitie.

Wat kun je verwachten bij Marketing as a Service? Of, wat levert Marketing as a Service op?
– Data op orde; we leggen een basis voor marketing & sales in jouw CRM en Marketing Automation oplossing.
– Ritme in jouw marketing uitingen. Elke dag, week en maand posten we interessante content voor jouw Buyer Persona’s
– We inspireren en creëren samen nieuwe campagnes en evenementen
– Nieuwe leads

Benieuwd wat er na MaaS komt? Lees volgende week meer!

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen oplossen?