MaaS – Marketing as a Service

Groeiambitie? Marketing as a Service!

Het is voor MKB bedrijven best een uitdaging om de snelle veranderingen in de marketingwereld bij te houden. We staan aan de vooravond van de vierde industriële revolutie. Van digitalisering bewegen we richting kunstmatige intelligentie. Nieuwe apps bieden geweldige mogelijkheden om jouw klanten en prospects nog beter te leren kennen. Digitaal te nurturen en nieuwe diensten te ontwikkelen waar echt behoefte aan is. Graag helpt CanvassCompany jou de eerste stappen te zetten met Marketing as a Service, ook wel liefkozend MaaS genoemd.

Een beetje achtergrond

Mensen zijn online vaak op zoek naar informatie die voor hen waardevol en relevant is of content die antwoord geeft op vragen die leven binnen hun organisatie. Met inbound marketing spelen we in op deze behoefte. Door relevante content als whitepapers, blogposts, podcasts of video’s te publiceren, wordt het mogelijk om nieuwe bezoekers naar de website te trekken. Deze bezoekers, of potentiële klanten, worden nieuwsgierig gemaakt via zoekmachines of sociale media. Hebben ze eenmaal op een bericht geklikt, dan helpen intelligente marketing automation en webcare-software – samen met aanvullende inhoudelijke content – om de bezoekers in beeld te brengen. Vervolgens worden ze geconverteerd naar leads.

Inbound marketing is dus een vorm van pull-marketing, met als doel om via verschillende digitale mediakanalen potentiële klanten aan te trekken en bovenal de propositie van de organisatie te ‘laden’.

CanvassCompany vult deze marketingrol graag voor onze klanten in. Een slimme samenwerking die wij ‘Marketing as a Service’ noemen, ofwel MaaS. Voor een vast maandbedrag worden wij jullie inbound marketingafdeling, die gaat zorgen voor ‘ritme’ in de marketinguitingen.

Om deze samenwerking tot stand te brengen zijn verschillende stappen noodzakelijk. Deze stappen zetten we voor je op een rijtje in de onderstaande brochure.

Blog
Tamara en Nick Canvasscompany
Blog

Ben je nieuwsgierig geworden?

Laten we kennismaken!

Diensten

Continu zichtbaar zijn met professionele en duidelijke verhalen, daar gaat het om. Waar kunnen we jouw organisatie mee helpen? 

Je wil duidelijker verwoorden wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en voor wie je dat doet.  

Je wil op regelmatige basis lastige inhoud vertalen naar een boodschap die duidelijk is én aanspreekt.  

Je wil op regelmatige basis content ontwikkelen én deze activeren bij de gewenste doelgroep.  

Inspiratie

Als contentmarketing-specialist moeten we natuurlijk het goede voorbeeld geven. Laat je inspireren door onze eigen content!

Hoe doen we het in de praktijk? En wat vinden onze klanten? Bekijk onze casestudy’s en ontdek de vele mogelijkheden.

We houden de ontwikkelingen binnen het vakgebied voor jou in de gaten. Ook onze eigen contentmarketeers komen aan het woord.

Wil je echt de diepte in? Update je inhoudelijke kennis over contentmarketing door het lezen van onze whitepapers.

In 50 korte video’s deelt onze directeur Edwin de Haas zijn kennis over contentmarketing en andere commerciële thema’s.

Over ons

CanvassCompany brengt jouw kennisintensieve organisatie blijvend onder de aandacht van je doelgroep door het creëren en activeren van zichtbare commerciële content. Een uitgekiende contentmarketing-aanpak is altijd het startpunt. 

Onze why, how en what.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk welke vacatures er op dit moment open staan! 

Bekijk onze knappe koppen.