Junior Designer (24-40 uur)

Functieomschrijving

Wil jij in je nieuwe baan lekker creatief bezig zijn met visuele communicatiemiddelen? En werken aan hele verschillende opdrachten met on- en offline marketinguitdagingen? Dan zit je bij CanvassCompany goed.

Onze nieuwe Junior Designer heeft passie voor bewegende visuele effecten en animaties. Ook heb jij liefde voor typografie en oog voor details. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Hier ga je werken

CanvassCompany helpt ambitieuze dienstverleners met het digitaliseren van hun commerciële marketing- en salesproces. Wij bedenken de strategie en positionering, ontwikkelen de digitale campagnes, maken de content en voeren alles voor de klant uit.

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ambitieuze marketeers en creatieven. Samen zetten wij ons in om onze klanten ‘op de radar’ van hun doelgroep te krijgen en houden, naamsbekendheid te vergroten en het merk te laden. Ons team is veelzijdig, creatief en werkt nauw samen aan allerlei inspirerende content waar jij als Junior Designer jouw stempel op kunt drukken.

Dit ga je doen

Geen dag is hetzelfde als Junior Designer bij CanvassCompany. Je gaat aan de slag gaat met hele diverse uitingen voor onze klanten. Vormgeven en ontwerpen op de top van je kunnen, maar je bent ook niet vies van het vertrouwde dtp-werk. Je gaat je bezighouden met visuele effecten, bewegend beeld en animaties voor bijvoorbeeld social posts, websites, bedrijfsvideo’s en story telling.

Je werkt met de modernste tools en schakelt moeiteloos tussen projecten en klanten. Samen met ons creatieve team bedenk je concepten aan de hand van de wensen en behoeften van de klant. Als Junior Designer werk je de vormgeving van het concept uit tot een product met impact.

Dit breng je mee

Je bent creatief, flexibel en kan goed samenwerken. Je bent eigenwijs op een leuke manier en raakt niet in de stress van het werken aan meerdere projecten en deadlines tegelijkertijd. Uiteraard werk je gestructureerd en kan je overweg met de modernste tools en technieken.

Verder beschik je over: 

Wij bieden je

Solliciteren maar!

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct naar de functie van Junior Designer voor 24-40 uur. Graag horen we wie jij bent en waarom je bij ons wil komen werken. Stuur ons je cv, motivatie en twee voorbeelden van werk waar je trots op bent. We hopen je snel te spreken!

Met vragen kan je contact opnemen met Tamara Hilhorst, People & Operations Manager, 0619034389 of tamara.hilhorst@canvasscompany.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.