Infographic

Een infographic is een fantastisch middel om online leads mee te werven. Het is van belang dat een infographic een waar kunstwerk is met inhoudelijke informatie.

Wat is een infographic?

Een infographic is een visuele weergave van informatie, data of kennis. Infographics geven complexe informatie snel en duidelijk weer.

Voorbeelden van infographics zijn diagrammen en grafieken. Een infographic is dan ook een fantastische manier om kennis over te brengen of je prospect op een simpele wijze te informeren over oplossingen voor zijn probleem.

Hoe gaan we te werk?

Wij ontwikkelen samen met jou een effectieve infographic!

Een van onze designers gaat met jou in overleg en bespreekt de input. Zo kun je aangeven in welke stijl je de infographic wilt hebben en wat de tone-of-voice moet worden. Input voor een infographic kan verschillende vormen aannemen. Dit kan zowel tekst, een stappenplan of een grafiek met cijfers zijn.

Na dit overleg maken wij een schets om enige vorm aan het idee te geven. Wanneer in grote lijnen duidelijk is hoe het beeld eruit gaat zien, gaan we de ontwerpfase in.

De designer werkt de schets uit tot een voorlopig ontwerp en verwerkt hierin alle punten die in het overleg zijn besproken.

Samen met onze online marketeer doorloop je dit bestand om de puntjes op de i te zetten, waarna jij een definitief ontwerp ontvangt.

Het productieproces van een infographic neemt 2 weken in beslag.

Martijn Matahelumual - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Martijn Matahelumual

Content Creator

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!