Hoe scoor jij het beste?

.. met friet of met salades?

Je bent wat je eet. Het is een veelgehoorde uitspraak, zeker nu gezonde voeding volop in de belangstelling staat. Het maakt nogal wat verschil wat we in onze mond stoppen. Kijk maar naar jezelf: voel jij je beter na een portie patat, of na een voedzame maaltijd met veel groenten? Vermoedelijk dat laatste…

Fit en Vitaal. Zo heet het project dat wij bij CanvassCompany zijn opgestart. Twee keer in de week maken Tamara en Yvette, die zich normaal met marketing en hr bezighouden, een gezonde lunch klaar voor de medewerkers. Vaak een salade met verse ingrediënten.

Je kunt ons team binnenkort ook tegenkomen op sportieve evenementen, zoals een obstacle run of de marathon van Rotterdam. Een leuk stukje teambuilding. En alleen al van het trainen worden we een stuk energieker, wat weer goed is voor de prestaties. Edwin de Haas geeft als directeur natuurlijk het goede voorbeeld. Hij is al jaren een fanatieke sporter.

En ja, we zijn en blijven natuurlijk gedreven verkopers. Dat enthousiasme is terug te zien bij de training. Het samen trainen is hartstikke gezellig, maar ondertussen willen we allemaal de beste zijn. Een topconditie en scoren, dat is waar we voor gaan. Voor onszelf en voor onze klanten.

Ook ondernemen is topsport. Zorg dus dat je fit en vitaal blijft. Wil je hulp bij je sales of gewoon een keer meelunchen? Dan weet je ons te vinden. We staan – vol energie – voor je klaar!

Bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Update je kennis over marketing en sales door het lezen van onze blogs.