Hoe scoor jij het beste?

.. met friet of met salades?

Je bent wat je eet. Het is een veelgehoorde uitspraak, zeker nu gezonde voeding volop in de belangstelling staat. Het maakt nogal wat verschil wat we in onze mond stoppen. Kijk maar naar jezelf: voel jij je beter na een portie patat, of na een voedzame maaltijd met veel groenten? Vermoedelijk dat laatste…

Fit en Vitaal. Zo heet het project dat wij bij CanvassCompany zijn opgestart. Twee keer in de week maken Tamara en Yvette, die zich normaal met marketing en hr bezighouden, een gezonde lunch klaar voor de medewerkers. Vaak een salade met verse ingrediënten.

Je kunt ons team binnenkort ook tegenkomen op sportieve evenementen, zoals een obstacle run of de marathon van Rotterdam. Een leuk stukje teambuilding. En alleen al van het trainen worden we een stuk energieker, wat weer goed is voor de prestaties. Edwin de Haas geeft als directeur natuurlijk het goede voorbeeld. Hij is al jaren een fanatieke sporter.

En ja, we zijn en blijven natuurlijk gedreven verkopers. Dat enthousiasme is terug te zien bij de training. Het samen trainen is hartstikke gezellig, maar ondertussen willen we allemaal de beste zijn. Een topconditie en scoren, dat is waar we voor gaan. Voor onszelf en voor onze klanten.

Ook ondernemen is topsport. Zorg dus dat je fit en vitaal blijft. Wil je hulp bij je sales of gewoon een keer meelunchen? Dan weet je ons te vinden. We staan – vol energie – voor je klaar!

Blog
Tamara en Nick Canvasscompany
Blog

Ben je nieuwsgierig geworden?

Laten we kennismaken!

Diensten

Continu zichtbaar zijn met professionele en duidelijke verhalen, daar gaat het om. Waar kunnen we jouw organisatie mee helpen? 

Je wil duidelijker verwoorden wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en voor wie je dat doet.  

Je wil op regelmatige basis lastige inhoud vertalen naar een boodschap die duidelijk is én aanspreekt.  

Je wil op regelmatige basis content ontwikkelen én deze activeren bij de gewenste doelgroep.  

Inspiratie

Als contentmarketing-specialist moeten we natuurlijk het goede voorbeeld geven. Laat je inspireren door onze eigen content!

Hoe doen we het in de praktijk? En wat vinden onze klanten? Bekijk onze casestudy’s en ontdek de vele mogelijkheden.

We houden de ontwikkelingen binnen het vakgebied voor jou in de gaten. Ook onze eigen contentmarketeers komen aan het woord.

Wil je echt de diepte in? Update je inhoudelijke kennis over contentmarketing door het lezen van onze whitepapers.

In 50 korte video’s deelt onze directeur Edwin de Haas zijn kennis over contentmarketing en andere commerciële thema’s.

Over ons

CanvassCompany brengt jouw kennisintensieve organisatie blijvend onder de aandacht van je doelgroep door het creëren en activeren van zichtbare commerciële content. Een uitgekiende contentmarketing-aanpak is altijd het startpunt. 

Onze why, how en what.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk welke vacatures er op dit moment open staan! 

Bekijk onze knappe koppen.