Gedisciplineerde organisatie

Doen

Optimaliseer jij je marketing en sales al?

“Het verschil tussen goed en beter.”
Een doordachte strategie en optimalisatie van marketing- en salesprocessen is belangrijk, maar het succes valt of staat met de manier waarop je team in actie komt. Er moet wat gedaan worden. Veel en goed! Vaak worden kansen niet, te laat of niet secuur opgevolgd. Terwijl dit het verschil is tussen goed en beter. Opvolgen, nabellen, uitnodigen en afspraken maken, inbound marketing, website optimalisatie, je marketing kalender en content – het vraagt discipline en een strakke organisatie. Laat die aan ons over. Wij laten geen kans onbenut.

Marketingondersteuning (lead nurturing)

Relevante content op je website, interessante whitepapers, boeiende evenementen en webinars … dit alles levert geïnteresseerde mensen op met wie je graag zaken doet. Persoonlijke opvolging is daarbij cruciaal. Anders is succes meer toeval dan wijsheid. Nabellen, opvolgen, uitnodigen, afspraken maken, inbound marketing, website optimalisatie, je marketing kalender en content – het is tijdrovend en vraagt discipline en structuur. Ons ervaren commerciële team neemt dit graag van je over. Dat doen we rustig, inhoudelijk en heel professioneel. Terwijl jouw marketing- en salesteam zich richt op campagnes en verkoop, nurturen wij de leads. Het resultaat? Een warme persoonlijke relatie met al je prospects.

Acquisitie

Koude acquisitie is nog steeds een goed instrument om aan tafel te komen bij beslissers van interessante bedrijven. Sommigen krijg je met marketing simpelweg niet in beweging. Dan zit er maar één ding op: bellen! Maar dan wel door professionele, gedisciplineerde gesprekspartners met inhoudelijk verstand van zaken. Het geheim van een geslaagde acquisitie zit niet in quick wins. Juist met het rustig opbouwen van een relatie boek je succes. Van cold calling naar bright calling, dat kenmerkt onze aanpak. Hoe de ideale acquisitie eruitziet, is voor ieder bedrijf anders. Laten we eens kennismaken en bespreken wat voor jou de beste weg is. En hoe wij daarbij kunnen helpen.

Databaseverrijking
(AVG-proof)

Een database verrijken klinkt simpel, maar is meestal een enorme klus. In de praktijk gaat het vaak om meerdere databases, opgebouwd in jaren, vervuild, incompleet en onjuist. Schakel je onze hulp in, dan werken wij efficiënt toe naar een schone database die voldoet aan alle privacy-eisen die de AVG stelt. Dat doen we door slimme tools te gebruiken, contact te hebben met je prospects en simpelweg veel werk te verzetten. Voor je marketing en sales is zo’n verrijkte database bijzonder waardevol: aanvullende marktinformatie maakt je campagnes én je salesteam doelgerichter en effectiever. Benieuwd wat voor jou een slimme aanpak is? We gaan graag met je in gesprek – 035 7999 010.

Aan de slag

Je plannen zijn gemaakt, dan kun je nu aan de slag met het verbeteren van je performance

Marketing ondersteuning

Campagnes uitvoeren en opvolgen. We helpen je efficiënt en pro-actief en daarmee leveren we je nieuwe leads.

Acquisitie

Om bij bedrijven aan tafel te komen is het nog steeds goed om constant aan persoonlijke acquisitie te doen.

Databaseverrijking

Voor je marketing en sales is zo’n verrijkte database bijzonder waardevol en je AVG is geregeld.

Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!

Download gratis

 

Je staat op het punt je kennis te verbreden door middel van onze publicatie "Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!