Toekomst & strategie

Denken

Denk na over je marketing- en salesstrategie

“Zonder plan ga je sneller maar met plan kom je verder.”
Om ambitieuze plannen te realiseren, is het vaak belangrijk terug te gaan naar de tekentafel. Waar staan we nu en waar willen we naartoe? Welke invloed hebben toekomstige ontwikkelingen op ons bedrijf? Passen de huidige doelgroepen nog wel bij onze ambitie? We gaan goed, maar kan het niet beter? En wat is daarvoor nodig? Simpele vragen met soms lastige antwoorden. Onze consultants denken graag met je mee. Over strategische plannen, proposities, doelgroepen, je commerciële aanpak, inbound marketing, website optimalisatie, marketing kalenders, content en het verhogen van de conversie. Dat doen we met interactieve workshops en sessies. Praktisch, concreet en met dezelfde dag nog echt resultaat.

Toekomst & strategie

workshop

Waar staan we en waar willen we naartoe? Welke invloed hebben toekomstige ontwikkelingen op ons bedrijf? Passen de huidige doelgroepen nog wel bij onze ambitie? We gaan goed, maar kan het niet beter? En wat is daarvoor nodig? Simpele vragen met soms lastige antwoorden. Met een strategieworkshop krijg je de toekomstvisie en de richting van je organisatie kristalhelder.

Doelgroep & propositie

workshop

Succes vraagt om keuzes. Keuzes voor doelgroepen en proposities. Op welke bedrijven focus je? Wat is hun profiel en waar zitten ze? Wat heb jij ze te bieden? Wat maakt jouw bedrijf bijzonder voor hen? Waarom moeten zij echt eens met je kennismaken? In deze workshop ontwikkelen we van buiten naar binnen geformuleerde proposities. Product-marktcombinaties waarin toekomstige klanten zich herkennen.

Leads & kwalificatie

workshop

Wat is de conversie van lead naar deal? Ben je daar tevreden over? Waarschijnlijk niet. Hoe is dit lead-dealproces ingericht? Wie is ervoor verantwoordelijk? Hoe en waar komen leads binnen en hoe kwalificeer je die? Tijdens deze teamdag worden besluiten genomen, kwalificaties afgesproken en krijgt iedereen het proces helder. Na afloop weten je mensen precies wat ze kunnen doen om morgen succesvoller te zijn dan vandaag.

Opportunity & conversie

training

Van een lead een opportunity maken en deze converteren naar een mooie opdracht is een vak. Sales. Dat lijkt makkelijk, maar is behoorlijk moeilijk. Een intelligente salesaanpak, een stappenplan en een team met de juiste vaardigheden maken het verschil. Die aanpak hebben wij al voor je uitgedacht en daarvan maken we je fan. De uitvoering gaan we bespreken, trainen en oefenen. Succes gegarandeerd!

Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!

Download gratis

 

Je staat op het punt je kennis te verbreden door middel van onze publicatie "Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!