Contentabonnement

Je wilt dat jouw website en social media-kanalen klanten blijven trekken. En dat de zoekmachines de site weten te vinden. Op basis van de buyer journey van prospects creëren wij relevante en aantrekkelijke content in de vorm van blogposts, whitepapers, video’s of podcasts. Bij het aanleveren van deze content hanteren we een vooraf bedacht ritme, want dat is cruciaal voor succes.

Op die manier betreden we samen het domein van contentmarketing.

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een van de belangrijkste onderdelen van digital marketing. Door het slim inzetten van content word je steeds beter gevonden op de zoekwoorden die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Goede en doordachte content genereert meer bezoekers en natuurlijk nieuwe leads.

We begrijpen dat je niet altijd tijd hebt om teksten te schrijven of video’s op te nemen – en al helemaal niet in dit ritme. Ons ervaren en veelzijdige team van content creators helpt daar graag bij. Uiteraard doen ze dit in nauw overleg en dragen ze zorg voor het juiste inhoudelijke niveau.

Om inhoudelijke en kwalitatief hoogstaande content te creëren adviseren we dat onze copywriter een dagdeel komt meelopen bij jou op locatie. Zo komt hij te weten wat er speelt binnen de organisatie en kan hij alvast specialisten interviewen. Het resultaat is een goed doortimmerde contentkalender, die we in overleg opstellen.

Over onze content creators

CanvassCompany heeft een veelzijdig team van content creators in dienst. Het is een diverse mix van copywriters, vormgevers en video- en audioproducers. Sommigen deden hun skills op bij de landelijke media – bij vakbladen, kwaliteitskranten en de televisie. Andere medewerkers hebben ervaring met content voor internationale BtB-merken.

Workshop Contentstrategie

Heb je nog niet helder wat de mogelijkheden zijn op het gebied van contentcreatie en hoe je die slim inzet? Dan is onze workshop Contentstrategie, speciaal ontwikkeld voor BtB-bedrijven, een aanrader.

Remy Dumortier - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Remy Dumortier

Marketing Manager

Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!

Download gratis

 

Je staat op het punt je kennis te verbreden door middel van onze publicatie "Met deze 50 tips wordt een marketing- en salesafdeling future proof!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!