In deze podcast...

Podcast future proof consultative selling
Zet ik de situatie van gisteren tegenover de situatie van morgen. Citaten van toen zet ik tegenover mijn visie van nu. Daarmee probeer ik duidelijk te maken hoe je jouw salesproces tegenwoordig anders moet inrichten. Want als je doet wat je deed, krijg je niet meer wat je kreeg. Ik help je helder te krijgen waar jouw bedrijf zich bevindt in dit proces. Want als je weet waar je op dit moment staat, weet je wat nodig is om te komen waar je wilt uitkomen.
Podcast future proof consultative selling

Luister de podcast gratis

We geven je een frisse blik op een sales-bestseller…

Zeven jaar geleden schreef ik de bestseller Sales beter de Baas. Duizenden exemplaren zijn er in de afgelopen jaren verkocht.

Op een prikkelende manier stelde ik voor directeuren, ondernemers en verkopers herkenbare problemen aan de orde en gaf ik direct toepasbare adviezen en oplossingen. Mijn boodschap van toen: ‘We gaan het anders doen, we pakken het proactiever aan en we laten succes niet langer aan het toeval over’, is nog precies hetzelfde gebleven. De manier hoe je dit goed aanpakt, heb ik door de jaren heen steeds bijgesteld. Tijd dus om je bij te praten.