Consultancy

Wij geloven erin dat succes geen toeval is, maar een breed gedragen strategie die elk deel van jouw bedrijfsvoering bepaalt. Eerst goed nadenken, dan processen optimaliseren en het dan pas echt doen.
Daarom ondersteunen onze ervaren consultants jou bij het ontwikkelen van de commerciële strategie, de juiste sales- en marketingaanpak, een slimme online marketingstrategie en concrete product-marktcombinatie. Zo bouwen we samen aan de basis van succes!

Over onze consultants

De trainers en consultants van CanvassCompany zijn gepokt en gemazeld in de BtB-wereld. Het is een bonte verzameling briljante creatievelingen die onder meer ervaring hebben als manager of directeur. Zij worden ondersteund door ons team van business consultants, business developers, CRM-adviseurs, marketeers en allround commerciële professionals.

Praktische informatie

Op basis van een aantal goede gesprekken zetten wij onze dienstverlening in. Van kort en snel tot lange termijn en strategisch. Wat de kosten bedragen, is volledig afhankelijk van de situatie, de doelstelling en het budget. In ieder geval leveren we altijd maatwerk.

Edwin de Haas - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Edwin de Haas

Directeur

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!