Buyer Journey

Om te bepalen wat voor ‘gezicht’ je marketing moet krijgen, is het belangrijk te weten hoe je klanten zich online (en offline) bewegen. Inzicht in deze klantreis helpt je om goede persona’s te creëren. Die zijn op hun beurt weer nodig om waardevolle, relevante content te kunnen bieden.

Wil je hulp bij het in kaart brengen van deze buyer journey? CanvassCompany neemt je graag het werk uit handen. Wij gaan bij jouw klanten op bezoek om hun aankoopproces in beeld te brengen. Daarmee leggen we een stevige basis voor jouw contentstrategie. En dus voor een succesvolle marketing.

Van klant tot fan

De buyer journey is het proces dat iemand doorloopt wanneer hij een aankoop gaat doen. Dit begint vaak met bewustwording, gaat over in overwegingen en eindigt in het besluit om de aankoop wel of niet te doen. Op het moment dat iemand daadwerkelijk klant wordt, stapt hij uit de buyer journey en in de customer journey. Deze laatste heeft tot doel om van bestaande klanten fans te maken.

Martijn Matahelumual - CanvassCompany

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Martijn Matahelumual

Content Creator

Download gratis

 

Je staat op het punt een stap te zetten naar de nieuwe realiteit door middel van ons e-book "50 inspirerende inzichten voor een toekomstbestendig marketing- en salesproces!".

Ik wens je veel leesplezier!

Edwin de Haas
Directeur CanvassCompany

You have Successfully Subscribed!

Coming_Soon

Ontvang alle nieuwe tips!

Hier komt tekst

You have Successfully Subscribed!