90 seconden die je sales voorgoed verbeteren

Wie zijn salesperformance wil verbeteren, kan natuurlijk harder gaan werken.

Meer offertes gaan uitschrijven. Meer telefoontjes gaan plegen. En nog meer zijn best gaan doen om een klant te overtuigen. Maar voor succesvolle sales is meer nodig. Namelijk: een doordachte strategie, gedragen door het hele bedrijf. Je moet weten waar je staat, waar je naartoe wilt en vooral hoe je daar komt.

Waarschijnlijk ben je druk en timmer je hard aan de weg. En doe je ook de juiste dingen? Is dit de meest effectieve en efficiënte manier om je doelen te bereiken? Al is de agenda van je salesteam nog zo gevuld, kijk even naar dit filmpje. Het kost je maar anderhalve minuut. Deze 90 seconden kunnen het verschil maken tussen gemiddelde resultaten en succes.

CanvassCompany helpt natuurlijk graag bij het realiseren van je salesdoelen. Als sparringpartner, als adviseur, ja zelfs als verlengstuk van je salesorganisatie. Hoe? Met een totaalpakket aan producten en diensten. Performance Boosters noemen we die: ze geven je sales een boost en zorgen voor groei.

Wij adviseren onze klanten te stoppen met losse salesacties, schieten met hagel en ‘zomaar wat doen’. Zet de zes stappen die nodig zijn om succesvol te zijn. Behandel sales als een integraal proces. Zo is succes niet langer toeval, maar een breed gedragen strategie. Je zult verbaasd zijn hoe ver zes stappen je kunnen brengen!

Bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Update je kennis over marketing en sales door het lezen van onze blogs.