035 7999 010 info@canvasscompany.nl

Werken bij CanvassCompany betekent dat jij met  jouw kennis- en ervaring hebt gekozen voor Sales op het hoogste niveau. Gedrevenheid en passie gaan hand in hand met professionaliteit in combinatie met een sterk karakter. Onze kernwaarden vragen namelijk om ondernemende en vakkundige mensen. Hiermee bedoelen wij mensen die passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Op onze beurt investeren wij in je ontwikkeling én in je gezondheid. Wij geven je vrijheid, verantwoordelijkheid en een plezierige werkomgeving. Boter bij de vis.

Want mensen die met plezier werken, presteren beter. Heel simpel!

 

Onze arbeidsvoorwaarden

Het salaris bij CanvassCompany is afgestemd op je rol en toekomstige prestaties. In een Salesomgeving heb je je beloning vaak zelf in de hand. Naast een salaris kent CanvassCompany bonussen en standaard arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, reiskosten en pensioenopbouw. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen- en/of verrijken met interne trainingen of workshops.

 

 

Sollicitatie procedure

Als je bij ons solliciteert, dan krijg je een digitale ontvangstbevestiging van het door jou online ingevulde sollicitatieformulier. Binnen 1 week reageren we op jouw sollicitatie. Selecteren we je niet voor de procedure, dan ontvang je per mail een afwijzing. Zien we voldoende raakvlakken, dan nemen wij telefonisch contact met je op. Is er een match tussen jouw wensen en die van ons, dan volgt er al snel een eerste persoonlijke kennismakingsgesprek met onze Recruiter. Na dit oriënterend/selectiegesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling.

Sluiten onze harde- en zachte criteria voldoende aan bij jouw profiel, dan zit je al snel om tafel met je toekomstige manager. Bij voldoende fundering voor een samenwerking, nodigen wij je uit voor het derde gesprek. Gaan we niet verder met elkaar naar een derde gesprek, dan ontvang je een persoonlijke terugkoppeling.

Na een positief derde gesprek met je toekomstige manager, doen wij je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel en wordt de startdatum besproken. We streven naar proceduretijd van maximaal anderhalve week, want als wij voor jou kiezen, doen we dat snel.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin