035 7999 010 info@canvasscompany.nl

CanvassCompany en Peak Value gaan samenwerken om ambitieuze ondernemers nog beter te laten presteren. De tools? Een duidelijke toekomstvisie en een goed ingericht salesproces.

Met een ‘Foto van de Toekomst’ helpt Peak Value ondernemers bij het scherpstellen van hun toekomstvisie en het realiseren van ambitieuze groei. CanvassCompany ondersteunt bedrijven bij het inrichten van een proactief verkoopproces, om zo de salesperformance en de omzet te vergroten.

“Deze combinatie van diensten levert ondernemers zoveel meer voordeel op bij het realiseren van hun doelen dat wij aandeelhouder geworden zijn van CanvassCompany”, vertelt Marcel Broersma, directeur-eigenaar van Peak Value.

De wens van beide partijen is organisaties van a tot z te kunnen ondersteunen bij groei. Edwin de Haas, eigenaar en algemeen directeur van CanvassCompany: “De samenwerking met Peak Value maakt dat nu nog beter mogelijk. In zes stappen realiseren we met de ondernemer een succesvolle groei. Zodat dat toekomstplaatje – hoe ambitieus ook – werkelijkheid wordt.”

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin