035 7999 010 info@canvasscompany.nl

soesterladies

 

Wij zetten bedrijven graag in beweging om hun ambitieuze doelen te behalen. Daarom willen we de Soesterladies op 25 mei 2017, met hun bijzondere inspanning, graag ondersteunen.

Holland4ALS zet zich in voor mensen met ALS, een dodelijke aandoening van het zenuwstelsel. Patiënten moeten vaak te lang wachten op hulpmiddelen die ze zelf niet kunnen aanschaffen, zoals een traplift. Jan Jager uit Soest – ook de woonplaats van onze directeur Edwin de Haas – vertelt in dit filmpje waarom het zo belangrijk is dat hier fondsen voor komen.

“Inmiddels kan Jan niet meer praten en ook slikken gaat slecht”, vertelt Nicoline Hogenbirk. Zij maakt deel uit van een groep mensen dat Jan in het weekend sondevoeding geeft om zijn vrouw wat te ontlasten. Ze trommelde vriendinnen en buren op om zich op 25 mei, tijdens de Holland4ALS-estafette, in te zetten voor dit goede doel. In 24 uur gaat dit team sportieve vrouwen de natuurlijke elementen te lijf.

Over een parcours van maar liefst 300 kilometer – van Groningen naar Soest – zetten de atleten al hun spiergroepen in. De estafette bestaat uit 10 km zwemmen, 100 km hardlopen, 140 km fietsen en 50 km kanoën. Deze bijzondere vrouwen zullen zeker hun mannetje staan tijdens deze tweede editie van Holland4ALS. Wij zijn nu al trots op hun prestatie.

Succes lady’s!

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin