035 7999 010 info@canvasscompany.nl

Sales Snapshot voor IT-bedrijven


Wat fijn, we groeien!!

Maar dan de stem in je achterhoofd die zich afvraagt of je concurrenten niet harder groeien bij misschien wel dezelfde klanten (!?).  En nog pijnlijker…is het voldoende om aan je eigen ambitieuze groeidoelstellingen te voldoen ?

Wij zijn een IT-bedrijf, dan weten we toch zelf wel hoe we dat in de gaten houden

Ik zou het ook niet voor minder doen, dus ga ik ervan uit dat jullie IT-roadmap voor dit jaar rekening houdt met ups en downs, plotselinge zijbewegingen links en rechts, versnellingen en vertragingen… Wat dat betreft is de wereld van Marketing & Sales niet te voorspellen en als geen ander geneigd in te willen spelen waar klanten NU behoefte aan hebben. Hoe ga je om met dat dilemma tussen de discipline van de roadmap (geen ruimte voor onvoorziene zijstappen) en de creativiteit die je NU nodig hebt om je klant aan je te binden.

Stap in onze Sales-rollercoaster. Die is net als in het echt in beton en staal gegoten.  Wanneer je er in stapt ga je alle kanten op (net als de onvoorziene omstandigheden die er altijd zijn in het lopend jaar) en je komt altijd uit bij je doel.

In de Rollercoaster komen Marketing & Sales samen met IT. Wil je beide slim op elkaar afstemmen,  heb je een juiste alignement nodig, een visionair gericht pad waar je prima van kan afwijken en wat je altijd leidt naar de doelen die je zelf gesteld hebt. Zodat je gebruik kan blijven maken van het onderscheidend vermogen van je onderneming dat je voor ogen stond bij de oprichting. Nu nog een club die dat begrijpt en met de juiste tools laat zien hoe alignement er in jullie geval uit ziet. De eerste stap in verbetering is bewustwording. De CanvassCompany SNAPSHOT maakt je bewuster dan ooit.

Bel ons nu

035 – 7999 010

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin