035 7999 010 info@canvasscompany.nl

gesprek

 

CanvassCompany biedt een unieke gelegenheid om op een heel praktische manier jouw salesgesprekken aan de telefoon en aan tafel succesvoller te maken. In twee dagen tijd fris je je weggezakte kennis op en krijg je nieuwe handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen.

Wil jij meer inhoudelijk, authentieker, doelgerichter en met meer plezier aan de slag  met jouw new businesstargets? Schrijf je dan snel in voor 1 of 2 dagen.

Dag 1: Effectievere gesprekken aan de telefoon en aan tafel.
Samen met  Ilse werk je aan een betere structuur voor acquisitiegesprekken aan de telefoon en aan tafel. Geen standaardverhalen, geen gladde verkooppraatjes, maar echte gesprekken waarbij de ander zich herkent en geïnteresseerd raakt om meer over de toegevoegde waarde van jouw bedrijf te weten te komen.
* van propositie naar openingszin * vragen stellen die jou helpen je doel te bereiken * omgaan met bezwaren * regie houden over het vervolg


Dag 2: Samen met Leonie ga je achterhalen wie jouw gesprekspartner werkelijk is en hoe deze te beïnvloeden ten einde de opdracht te verkrijgen. Geen standaard trucjes of methodieken. Gewoon met gezond verstand inleven in jouw gesprekspartner. 
* Wat zijn de beweegredenen van jouw gesprekspartner * Waarom wilt hij/zij het gesprek aangaan * Wat is de vraag achter de vraag * Hoe kom je zelf over in het gesprek * Hoe doelgericht durf je te zijn, vraag je daadwerkelijk om de deal?

 Inclusief lunch en afsluiting met iets lekkers!

De 2 dagen kunnen los van elkaar gevolgd worden.

 

Datum : 16 & 23 november 
Locatie: CanvassCompany, Marathon 11c, 1213PG Hilversum
Tijd      : 09:00 – 16:30 uur

 

PRIJS

EUR 895,- P.P.P.D.

 -25% bij inschrijving
voor beide dagen

Ja, ik schrijf me in!

Selecteer de data *
 Vrijdag 10 november Vrijdag 17 november

. 
.

Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn